Kultur

Klar til at hoppe i havnen? Søndag invies Kultur- og Havnebadet i Frederikssund

Søndag den 2. juni kl. 12 bliver Kultur- og Havnebadet ved Tippen i Frederikssund officielt indviet. Der ventes stor interesse for åbningen, og derfor opfordres gæster til at benytte parkeringsmulighederne på Kalvøen. Foto: Frederikssund Kommune

Søndag den 2. juni bliver det nye Kultur- og Havnebad i Frederikssund officielt indviet med fuld musik.

Frederikssund Musikskole vil spille op til fest klokken 12.00, hvorefter der bliver holdt tale af borgmester Tina Tving Stauning (S), formand for Job, erhverv og kultur, Michael Tøgersen (LA), formand for Unge, fritid og idræt, Niels Martin Viuff (K) samt en repræsentant fra Frederikssund Ny Initiativråd (FNI). Så spiller vikingernes lurblæsere for til klipningen af den røde snor, og cirka klokken 12.40 vil FNI (Frederikssund Ny Initiativråd) indvie badet som de første.

Se invitationen her.

Herefter er badet åbent for alle interesserede dog med et maksimum på 200 gæster ad gangen.

Parkér på Kalvøen

Alle interesserede er velkomne til åbningen, og Frederikssund Kommune forventer mange gæster i løbet af dagen. Derfor opfordres gæster til enten at ankomme til fods eller på cykel, eller, hvis man er i bil, at benytte parkeringsmulighederne på Kalvøen og gå hen til Tippen, hvor Kultur- og Havnebadet ligger.

Åbent hus 3. til 16. juni

I samarbejde med vinterbadeforeningerne vil Frederikssund Idrætsanlæg holde åbent hus i en periode efter den officielle åbning. Det sker fra den 3. til 16. juni, hvor der på angivne tidspunkter er mulighed for at prøve saunaen. Læs mere om åbent hus på Frederikssund Idrætsanlægs hjemmeside.

 

Kommentarer