Livsstil og forbrug

Loppesupermarked i Frederikssund fejrer 7 års fødselsdagsfest

Kirppu Frederikssund får fint besøg af maskotten, Loppen Louie, til fødselsdagen d. 14. oktober. Foto: Kirppu Danmark Aps

Kirppu Loppesupermarked i Frederikssund fylder 7 år lørdag den 14. oktober 2023, og fejres i butikkens lokaler Kocksvej 23 i Frederikssund, der sidste år blev gennemrenoveret.

Butikschef Henrik Lunnsgård er fyldt med glæde og forventning over at kunne byde både nye og trofaste kunder velkommen til fejring af butikkens fødselsdag.

– Det er en utrolig fornøjelse at se, hvordan Kirppu Frederikssund er vokset og har udviklet sig i løbet af de sidste 7 år, udtaler Henrik Lunnsgård, butikschef for Kirppu Frederikssund.

Han kan også fortælle, at der er kommet markant flere unge til butikken de sidste par år. En af disse er Alberte Nielsen, der for første gang prøvede kræfter med en stand i Kirppu Frederikssund tilbage i August.

Alberte har tidligere solgt ting via DBA, men er nu skiftet til Kirppu, fordi hun her kan sælge alting. Og det lykkes da også godt! På godt to måneder har Alberte solgt 342 varer til en samlet værdi af næsten 11.000 kr. Pengene skal bruges til en månedslang rejse til Thailand. Men ifølge Alberte, er det ikke engang pengene, der er det bedste ved oplevelsen:

– Det bedste har været alle de gode snakke med min nabostandlejer! Hun har fortalt om sin nye hundehvalp, som hun har betalt med Kirppupenge, og vist mig billeder af den. Den er simpelthen SÅ sød! fortæller Alberte Nielsen.

Alberte fortæller også, at hun selvfølgelig kommer til fødselsdagen på lørdag. Noget butikschef, Henrik Lunnsgård, sætter stor pris på. For som han siger:

– Vi er glade for at have haft æren af at betjene vores fantastiske kunder og samtidig bidrage til bæredygtighed ved at tilbyde genbrugsvarer i vores lokale loppesupermarked i 7 år. Denne fødselsdag er en mulighed for at sige tak til alle vores skønne kunder og fejre vores fælles succes.

Fødselsdagsfesten lover at være en begivenhed fyldt med sjov og overraskelser. Der vil være tilbud på standleje, spændende konkurrence, og gratis fadøl eller sodavand til de tørstige loppegæster. Det er en perfekt lejlighed til at finde unikke genstande til en fantastisk pris, samtidig med at man er med til at fremme genbrugsagendaen.

Så sæt kryds i kalenderen lørdag d. 14. oktober 2023 og kom og deltag i fejringen af Kirppu Frederikssunds 7 års fødselsdag. Vi ser frem til at se dig og dine familie og venner til en uforglemmelig fest.

Kommentarer